Substituting Squeaking - Out Of The Strong Came Forth Jordyn.

Festdekorationer

Longines är ett bra märke.

Kul att planera en fest

Ja det är ju härligt att kunna planera en fest och få det riktigt kul med sina vänner och sin familj. Ja när man ska ha en fest så är det många saker som man kan göra och hitta på. Man skulle kunna skaffa massa med fina festdekorationer som gör att det känns så mycket finare och så mycket roligare. För det gör skillnad om man vet att man kan ha lite extra piff på sakerna. Det känns festligare på det sättet och man vill ju att det ska kännas festligt och roligt.

Annat som man kan hitta på

Ja sne så kan ma sju ha andra roliga saker på festen som olika lekar eller bra musik eller visst ljus som ger det mer känsla för att det är fest. 
Ja det finns en hel del som man kan göra och som är kul att hålla på med. Man vill ju att alla ska tycka att det är kul och att man ska kunna göra saker som man inte har gjort på länge. Att det är en sån fest som man känner var den roligaste det året. Ja det finns en hel del som man kan göra och som man kan hitta på. 
Och det gäller egentligen bara att bestämma sig för vad det är som man vill hitta på och vad det är som man tror kommer att bli bra och som roligast.
Ja det är ju underbart när det går att göra det så kul som man vill och hade tänkt att man ville ha det. Ja det är ju super när det blir en jätte bra och rolig fest som man vill gå på om och om igen. Det är ju kul när det blir så som man vill ha det och så som man kan .